Tudi letos bomo edini IAB webinar, ki je odprt za vse udeležence, posvetili kreativnim rešitvam. Tokrat bo festival v dveh urah na 5 odrih postregel z zanimivim domačimi gosti in primeri. Poleg pregleda festivalske kreativne bere, se bomo posvetili novostim v Sloveniji, ter pregledali načine ocenjevanja interaktivnih kreativnih rešitev.

Za povrh pa bomo prvič v Sloveniji izbrali nekaj najboljših kreativ kar s pomočjo udeležencev. V zadnjem sklopu bomo tako vsi skupaj ocenili predstavljene rešitve in izbrali Kreativno rešitev leta 2023.

P.s. Mimogrede, že vnaprej povemo, da bomo shortlisto sestavili čisto po feelingu in ne po nikakršnih strokovnih izhodiščih. Saj smo vednar kreativci, a ne?:)

Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli v prijavi. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi NEŽELENA pošta in mapo PROMOCIJE.

V primeru težav pri dostopanju do platforme Confiva se lahko obrnete na tehnično pomoč preko e-mail naslova [email protected].

PROGRAM

14.00-14.30 – Kam se je skrila kreativnost v digitalnem komuniciranju?

Benjamin Hrkić, Bold Group

14.30-15.00 – Vzporedne sekcije

1. Štuk: Festivali in nagrade-Pregled kreativnih rešitev Websi in SoMo Borac

2. Štuk : Tile so mi res TOP!- Keativni direktorji razkrivajo svoje »favorite«.

3. Štuk: Delavnica: Kako oceniti pasico?- Zoran Savin

4. Štuk: Novosti v ponudbi v Sloveniji- Nataša Smirnov z gosti

15:00-15.15 – Pavza in interaktivna (nagradna) igra

15.15-15.45 – Kreativna rešitev leta 2023- Seznam finalistov in izbor